Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (4.19 secunde)
1.000 de piese de arta taraneasca Undeva in Prahova, la 46 de kilometri de Ploiesti, in comuna Sangeru, se afla muzeul pietrei. Un loc unic in Romania, pe care poetul Lucian Avramescu l-a amenajat, inainte de toate, cu sufletul, pentru a lasa mostenire generatiilor viitoare.
Serbari la Muzeul Pietrei, 15 august, orele 17.00. Pe afis -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu (Autoare:
Poetul Lucian Avramescu a publicat pe site-ul AMPRESS o poezie intitulata: ... Pentru cei care nu stiu, precizez ca poetul Lucian Avramescu traieste la tara, in comuna Sangeru din Prahova.
Puteti citi mai jos trei fragmente dintr-un articol al poetului Lucian Avramescu, despre cateva personaje din politica romaneasca. Tema articolului publicat pe site-ul AMPRESS este scepticismul poetului retras la Sangeru.
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a facut precizari despre atacul din localitatea Straja, judetul Suceava. ... Lucian Bode sustine ca informatiile colectate pana acum indica faptul ca atacul ar fi legat de contrabanda de tagari din frontiera de Est.
Ministrul de interne Lucian Bode a declarat, luni, la Parlament, ca in intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau austriac pe 23 noiembrie la Viena, Gerhard Karner i-a spus "Lucian, eu sunt un prieten al Romaniei si asa voi ramane" si ca pozitia Austriei privind extinderea Spatiului Schengen "nu este impotriva Romaniei, ci impotriva unui sistem care nu functioneaza".
Plutonierul Lucian Ionel Lunic de 30 de ani, de la Garda de Interventie Trusesti, ridicat de mascati in noaptea de duminica spre luni in urma unei operatiuni organizate de Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.
Comisia de etica a Universitatii Babes-Bolyai a concluzionat dupa a doua analiza ca teza de doctorat a ministrului Lucian Bode este "profund viciata" de plagiat si de "citare defectuoasa si incorecta". Anterior, in prima analiza comisia constata "unele abateri de la etica cercetarii".
Lucian Dinita: In aprilie 2009, ele au fost suspendate, urmare a unor carente sau, daca vreti, deficiente cu privire la achiztiile publice. La momentul respectiv, s-a pus problema ca aceste radare sunt o afacere a Politiei Rutiere si asa mai departe. ... Lucian Dinita:
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... Lucian Dinita: ... La un moment societatea romaneasca a afirmat ca Legislatia Rutiera din tara noastra este una ultra-drastica.
Seful Directiei Rutiere a Politiei, Lucian Dinita, a declarat ieri ca in primele sase luni ale anului s-au inregistrat 17 zile fara decese in urma accidentelor rutiere, ceea ce reprezinta o premiera pentru Romania si dovedeste trendul descendent al numarului de incidente rutiere, transmite Mediafax.
Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, sustine ca de la PRM au plecat trei consilieri locali "neimportanti", dar in partid s-au inscris, in ultima perioada, 150 de consilieri locali si judeteni, provenind de la PD, PSD si partidul lui Corneliu Ciontu.
Federatia Patronilor Bihor a organizat, ieri, la hotelul Dacia-Continental, a doua editie a conferintei "Turismul romanesc actual si in perspectiva". ... Conducerea federatiei anuntase in urma cu cateva zile ca a trimis invitatii la 430 de agenti economici care fiinteaza in turism.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
Situatia nu poate fi generalizata, ce-i drept, pentru ca exista situatii în care diferenta dintre dobânda de reclama si dobânda anuala efectiva (DAE) este de doar câteva procente.
Ieri a fost prima zi de recrutare a 500 de viitori angajati ai Ford Romania si aproximativ 1.000 de oameni au stat la rand sa se inscrie pe liste. Candidatii sunt mai intai inregistrati, acestia fiind invitati la interviu intr-o alta zi, la sediul firmei Manpower.
Inundatii in direct!
Ce audienta a facut Teo la intoarcerea in televiziune Teo Trandafir a ridicat audienta postului Kanal D cu cateva sute de mii de oameni.
Pe site-ul de stiri Pro TV, cititorii au postat comentarii dezaprobatoare la adresa presedintelui Traian Basescu, care a petrecut in direct de Revelion si a facut urari intr-o maniera considerata fariseica de cititori, dar stropite din belsug cu sampanie.
google-analytics.com